Zlatarnica, kjer sanje dobijo obliko

Preskoči glavno vsebino »

POKLIČI 040 80 10 50; 10 - 17 h

 

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

 

Katere osebne podatke zbiramo?
Kot upravitelji spletne trgovine, smo v skladu z  Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), zavezani k varovanju osebnih podatkov in trudimo se poslovati s kar najmanj podatki naših uporabnikov.
Za potrebe poslovanja, zbiramo podatke kot so ime in priimek (fizične in/ali pravne osebe), naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte in uporabniško ime, kontaktno telefonsko številko, geslo (v šifrirani obliki) ter ostale neobvezne podatke, ki jih lahko vnesete v obrazec ob prijavi.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete, ne odgovarjamo!


Zakaj zbiramo osebne podatke?
Podatke zbiramo izključno za potrebe poslovanja. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Na vaš računalnik lahko shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).


Kako varujemo osebne podatke?
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov se na strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca. Osebne podatke lahko v anonimizirani sumarni obliki, uporabimo za namene statističnih analiz.
Kot upravitelj spletne trgovine, podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam. Dostavnim službam, bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.


Izjemno razkritje osebnih podatkov?
Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Zlatarnica d.o.o.