FAQ

Če imate druga vprašanja, na katera niste dobili odgovora, nam pošljite e-pošto.

VPRAŠANJA

FAQ

Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga. Zato pri Zlatarnica podjetju zagotavljamo 1-letno garancijo na določene izdelke. Vaš mir in zaupanje sta zagotovljena z našo politiko vračila in kakovostjo izdelkov."

Navadite se sneti vaš nakit, ko pridete domov in pred vsakeršnim opravilom, ter ga hranite v original škatli ali žametni vrečki ločeno od ostalega nakita ali vlažnih prostorov (kopalnice, kleti ipd). Nakit bo ohranil prvotni sijaj, če ga boste občasno obrisali z mehko bombažno krpico. V primeru, da je nakit bolj umazan,  ga umijte z mehko krpico v mlačni milnici, pri teh lahko uporabite tudi mehko krtačko ali pa nakit prineste k nam na čiščenje. NE POZABITE, da si nakit nadenemo vedno po uporabi različnih kemičnih in kozmetičnih preparatov, kot so parfumi in laki za lase ipd., ki zmanjšujejo sijaj nakita.
Zapomnite si eno, ob skrbni nega in pravilnem shranjevanju, bo vaš nakit ohranil sijaj in lepoto še vrsto let.
Zlatarnica bo vsem bolj občutljivim kosom nakita priložila krajša NAVODILA ZA NEGO NAKITA.

Žal, nimava nakita po meri, lahko lahko pa naročite  verižico s poljubnim imenom; rok izdelave do 1 meseca. Za več informacij in individualno obravnavo nas kontaktirajte zasebno, kjer se lahko pogovorimo o vaših željah.

Iskanje pravilne velikosti prstana je ključnega pomena za udobno nošenje in popolno prileganje. Priporočamo, da se dobimo v živo, kjer vam lahko nudimo osebno svetovanje in natančno izmerimo vaš prst. Alternativno pa lahko pri nas naročite meritveni pas za prstan, s katerim lahko doma natančno izmerite velikost vašega prsta. Velja pa tudi, če si greste velikost prstov izmerit k zlatarjem.

Popravil in nadgradnje ne nudimo, nudimo pa garancijo nakita. Garancija ne krije malomarnosti in posledic vsakodnevne uporabe nakita.

Ko boste našli nakit, ki vam ustreza, samo kliknite na gumb "Dodaj v KOŠARICO". Odprla se vam bo nova stran "Košarica", kjer se bodo nahajali vaši izbrani kosi nakita. Ko boste želeli zaključiti nakup, kliknite gumb "Nadaljujte na plačilo" in sledite postopku. Vpišete svoje podatke za dostavo, izberete način dostave in način plačila. Na koncu le še preverite vse podatke in količine ter potrdite naročilo s klikom na gumb "Oddaj naročilo" in paketek je že na poti k vam.

Naročeni izdelki bodo dostavljeni v roku 1-3 delovnih dni od dneva naročila. Dostavo vrši paketna dostavna služba Pošte Slovenije. Le-ta po pogodbi zagotavlja dostavo znotraj Slovenije najkasneje v treh delovnih dneh, vendar pa je paket običajno dostavljen že naslednji delovni dan, ko je bil odpremljen.

Žal obisk Showrooma ni več mogoč, saj smo fizično trgovinico zaprli z marcem 2022. Se pa trudimo, da v bodoče ponovno odpremo Showroom, zato nam sledite na naši fb strani https://www.facebook.com/Zlatarnica.

Moški in ženski prstan se lahko kombinirata, torej ni potrebno izbrati prstanov iz istega para. Lahko kombinirate modele, prav tako materiale. Za več informacij nam pošljite povpraševanje na info@zlatarnica.si.
Poročnih prstanov nimamo na zalogi, imamo pa vzorce. Pred nakupom poročnih prstanov priporočamo ogled vzorcev, saj se tako lažje odločite, kateri prstan bi bil za vas. Prav tako naredimo tudi izmero prsta.
Po plačilu predračuna oddamo naročilo za poročne prstane. Da pridejo do nas, traja maksimalno do 2 tedna. V kolikor bi želeli še gravuro, se rok podaljša za še nekaj dni.
Ne. Prstanov, ki so že gravirani, ni možno menjati. Prav tako ni možno menjati prstanov ali kateregakoli drugega nakita, ki ima znake nošenja.
Naš nakit ne vsebuje alergenih elementov, kot je npr. nikelj. Skrbno izbiramo vrhunske evropske dobavitelje, ki garantirajo kvalitetno srebro 925 brez škodljivih dodatkov. Naš nakit je koži prijazen.
Vsak kos nakita zapakiramo tako, da je primerno za darilo. Ne glede na to, ali naročite zase ali za koga drugega. V kolikor imate kakšne posebne želje, nas kontaktirajte.

Zlatarnica je poznana po bleščečem nakitu s kristali Swarovski, ki ga ponujamo že od leta 2009. V letu 2021 je prišlo do spremembe s strani avstrijskega podjetja Swarovski AG in njihove odločitve, da se ime Swarovski in njihov certifikat ne sme več uporabljati, ne glede, da so v nakit vdelani njihovi kristali.
S tem razlogom od 1.6.2021 dalje nakitu ne bo več priložen certifikat za avtentičnost kristalov, v opisu pa boste našli naziv "kristali priznane evropske blagovne znamke" ali ˝avstrijski kristali˝.
Nakit ostaja enak. 

Trudimo se zagotoviti natančne fotografije nakita, vendar pa je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične, saj lahko zaradi različnih nastavitev monitorjev in ostalega prihaja do razlik v prikazu barv samega izdelka.
Prav tako fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla. Za pomoč pri predstavi si preberite opis nakita, ki se nahaja pod sliko in vsebuje vse bistvene lastnosti nakita.

Z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vaša zastavljena vprašanja na info@zlatarnica.si, ali na telefonski številki 040 80 10 50.

Scroll To Top
  • Menu
  • Kategorije
Zapri
Trgovina
0 Seznam Želja

Vaša košarica 0

Zapri

Vaša košarica je prazna.

Nadaljuj z nakupom