Zlatarnica, kjer sanje dobijo obliko

Preskoči glavno vsebino »

POKLIČI nas med 10h in 16h na 040 80 10 50

v SOBOTO 5.10.2019 imamo izjemoma ZAPRTO

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Kdo vleče vse niti ...

 

Petra & Tina_Zlatarnica

Podjetje Zlatarnica d.o.o. je bilo ustanovljeno avgusta leta 2009. Podjetje sva ustanovili sestri Petra in Tina, ki so naju študijske poti zanesle v druge vode, vendar pa je bila moč po ustvarjanju in modi tako močna, da sva se odločili, da bova združili moči in ustanovili lastno podjetje. V tem letu sva odprli prodajlno nakita v centru Domžal, ki je na slovenski trg pripeljala svežino z veliko ponudbo kvalitetnega nakita. Velika skrbnost je bila tista, s pomočjo katere sva izbrali naše dobavitelje in izboljšali ponudbo, tako da sedaj lahko zadovoljiva kupce z najbolj prefinjenim okusom. Najina Zlataranica je počasi zgradila ime, ki stranke asociira na najboljšo kvaliteto, veliko izbiro in prijaznim osebjem. 

   

                                                                                                 

                                                                   

Leta 2010 sva ustanovili profil na portalu Facebook, kjer je Zlatarnica pridobila ogromno število oboževalcev in novih strank. Le tem sva se bolj približali leta 2011 z odprtjem spletne trgovine, v kateri nudiva srebrni nakit s kristali Swarovski, ročno izdelan nakit evropskih oblikovalcev in posebno poročno ponudbo.

Leto kasneje sva ustanovili veleprodajni oddelek, z namenom da našo ponudbo nakita razširiva še med ostale slovenske prodajalce in ga ponudiva podjetjem kot darilni program za njihove zaposlene, oziroma poslovne partnerje, ali kot drobna darila njihovim zvestim strankam.

Zlatarnica nosi slogan "Kjer sanje dobijo obliko". Želiva, da bo Zlatarnica uresničila veliko vaših sanj in upava, da bodo tudi najine sanje v obliki prihodnjih vizij dobile obliko.  

                                             

       Želiva vam prijetno nakupovanje,

      Petra & Tina              Zlatarnica logo