Carobni porocni sejem
 Carobni porocni sejem
 Carobni porocni sejem

Čarobni poročni sejem

april 2013

 

V soboto, 12. aprila, smo se udeležili nekoliko drugačnega poročnega sejma. Organizatorji iz trgovine z nakitom, Zlatarnica, so namreč poskrbeli za 1. Čarobni poročni sejem v romantičnem okolju posestva Galerije Repanšek v Radomljah.

Čaroben je res beseda, s katero bi ta edinstven dogodek lahko na kratko opisali. Pester celodnevni program je zajemal vse, od sprehoda med zanimivimi ponudniki poročnih storitev, foto kotička, lepotnega kotička, čarobnih predavanj in celožive glasbe ter plesa. Medtem so za naše malčke lepo poskrbeli v otroškem kotičku.

Vrhunec sejma je bila zagotovo poročna modna revija, kjer so nam dih jemale znane slovenske manekenke Karin Škufca, Daša Podržaj, Eva Ahačevčič, Tara Župančič in Stefania Bojić, ki so predstavile trende poročne mode za leto 2014. Ob takemštevilu bodočih nevest na kupu je bil zaključek revije s simpatičnim metanjemšopka recept za popoln zaključek. Sledilo je še žrebanje glavne nagrade sejma, razvajanje na krovu za 2 osebi z ogledom Benetk. No, tudi tisti, ki smo ostali praznih rok, smo prišli na svoj račun. Za piko na i so namreč poskrbeli v Kraljevem Mignonu s sladko pregreho.

Psssst! V objektiv smo ujeli tudi dve znani slovenki, ki sta obiskali sejem, Petro Majdič in bodočo nevesto Špelco Kleinercher.

Prihodnje leto zagotovo spet pridemo. Ob takem dogodku bi se človek najraje poročil vsako leto znova.

 

Dogodek je organizirala Zlatarnica (www.zlatarnica.si)

 

Avtor:Živa Lenček

Foto: FotoStudio Majhenič, Nastja Kovačec, Matevž Cerar-FotoRis  in Jože Bojec

FotoGalerija

 

 

ZAHVALA: Prvi ČAROBNI POROČNI SEJEM je za nami. Veseli sva, da ste se uspeli udeležiti v takšnem številu. Naprej se želiva zahvaliti Galeriji Repanšek in Iztoku, ki so nama prisluhnili pri ideji, čeprav pred sejmom nisva imeli nobenih večjih izkušenj z organizacijo takšnega dogodka. Zahvaljujeva se vsem ponudnikom, ki ste se z nama odločili čarati in pričarati malo drugačen poročni sejem. Zahvaljujeva se seveda tudi vam, dragi obiskovalci, da ste se udeležili prvega čarobnega poročnega sejma. Brez vseh vas, Čarobni poročni sejem nebi bil to, kar sva želeli.

Hvala vam še enkrat in naj bo čaroben vsak dan!

Tina & Petra

 

 

Čarobni poročni sejem