Poročni seminar_ps.ZaročenaPoročni seminar_ps.ZaročenaPoročni seminar_ps.Zaročena

Storija.si

Poročni seminar PS.ZAROČENA

dec 2015

 

Poročnih sejmov je vsako leto več in res težko se je med vso to ponudbo odločiti, na katerem se želiš predstaviti. Lani smo bili povabljeni, da se udeležimo prav posebnega dogodka in ko smo vabilo dobili tudi letos, smo vedeli, da tega ne smemo izpustiti.

Poročna organizatorka Petra Starbek vsako leto organizira edinstven poročni dogodek v Sloveniji in tudi letos je ta že tradicionalno potekal v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana. Poročni seminar ps.Zaročena je dogodek za vse bodoče mladoporočence, ki si želijo v simpatičnem in umirjenem okolju zvedeti kaj več. Pare najprej nagovori Petra in izbrana ekipa poročnih strokovnjakov o tematiki, ki jo sami najbolje poznajo. Nato pa sledi druženje v sproščenem vzdušju, odlični penini, prigrizkih in sladkih pregrehah, kjer pari lahko strokovnjake povprašajo o vsem kar jih zanima.

Ker smo se dogodka udeležili že drugič, lahko povemo, da je bilo tokrat fenomenalno, še boljše kot prvič in vidi se, kako Petra s strastjo izpelje celotni dogodek.. če se drugo leto poročita, potem nikakor ne zamudita tega dogodka!

 

Te zanima več > klikni

 

Poročni seminar PS.ZAROČENA