Vračilo blaga

ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da lahko v 14 dneh od prevzema blaga brez navedbe razloga odstopi od pogodbe in vrne kupljeno blago. V tem času mora podjetju na kontaktni e-naslov ([email protected]) pisno sporočiti, da odstopa od pogodbe. Rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po datumu prevzema blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je treba vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Vrnjen nakit mora biti nepoškodovan in nenošen ter ustrezno zapakiran v originalni nepoškodovani embalaži. Poleg vrnjenega izdelka naj kupec priloži kopijo računa in ustrezen obrazec (več spodaj).

Vračilo kupnine vrnjenega nakita bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče oziroma najkasneje 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila plačil vršimo na TRR kupca.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.


Več o tem si lahko preberete v splošnih pogojih poslovanja.


OBRAZEC ZA VRAČILO BLAGA

Izdelke, ki jih želite vrniti, varno zapakirajte in paketu obvezno priložite popolno izpolnjen Obrazec za vračilo blaga.

Prosimo, da potrdilo o oddaji poštne pošiljke skrbno shranite, vse dokler ne stopimo v stik z vami in vam potrdimo prejetje vašega vračila. Ko prejmemo poslane izdelke, vas bomo tudi obvestili o nadaljnjih korakih.


REKLAMACIJA

Če opazite napake na vašem kupljenem nakitu, ga takoj reklamirajte. V tem primeru izpolnite Obrazec za spletno reklamacijo, ki je obvezna priloga reklamacije in bo občutno zmanjšala čas obdelave vaše reklamacije. Reklamacijski obrazec skupaj z nakitom pošljite na naš naslov in v roku 8 dni od prejema vaše reklamacije, vam bomo odgovorili o rešitvi reklamacije. Strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga.

Za reklamacijo se ne štejejo poškodbe pri nošenju in staranju nakita in kakršnekoli poškodbe, ki nastanejo zaradi nepravilnega nošenja, pomanjkanja nege, nesreč (praske, udarci, udrtine, zdrobljen ali počen kristal) in neupoštevanja naših navodil, ki so priložena ob nakupu nakita.