Strast in sanje


Vedno smo verjele v moč izražanja osebne lepote skozi nakit. Naši sestri Tina & Petra, ki sta leta 2009 ustanovili to čudovito podjetje po imenu Zlatarnica, sta bili pravi navdih. S svojim strastnim ustvarjalnim duhom in neizčrpno domišljijo sta oblikovali pravljice iz dragih kamnov in plemenitih kovin. To podjetje je postalo njuna zbirka sanj, izraženih v vsaki izbrani ogrlici, zapestnici, prstanu in uhanu. Sedaj, ko zgodbo nadaljujeva Tamara & Klavdija, sva odločeni, da nadaljujeva njuno poslanstvo.
Vsak kos nakita, ki ga Zlatarnica ponuja, ima svojo zgodbo in izraža edinstveno lepoto.
Naša strast do nakita se prepleta s spoštovanjem do tradicije in kakovosti. Z vsakim izdelkom želiva poudariti, da je nakit več kot le okras. Je odraz vaše osebnosti, čustev in življenjskih trenutkov. Najina zgodba se nadaljuje s kovancem, ki ima dve plati - preteklostjo in prihodnostjo, z ljubeznijo do nakita in željo, da ga deliva z vami. Dobrodošli v našem svetu, kjer se sestrska strast do nakita prepleta z vašo edinstveno zgodbo. 

Zlatarnica nosi slogan "Kjer sanje dobijo obliko". Želiva, da bo Zlatarnica uresničila veliko vaših sanj in upava, da bodo tudi najine sanje v obliki prihodnjih vizij dobile obliko.  Spremljate nas lahko tudi na facebook strani Zlatarnica.

Želiva vam prijetno nakupovanje,

Tamara & Klavdija

Vabiva te v svet bleščečega nakita!

Zakaj izbrati nas

 

Velika izbira

Si vedel/a, da se v najini mali Zlatarnici skriva pravo kraljestvo za vse ljubiteljice nakita, ki lahko tako izbirajo kar med 1.000 bleščečimi izdelki različnega cenovnega razreda. Zato sva prepričani, da se v tako široki ponudbi izdelkov in nakita, zagotovo skriva nekaj tudi na svoj okus. 

 

Zanesljiva dostava

Ker veva, kako zelo si želiš našega paketka, se trudiva, da je tvoj paket pri tebi v najkrajšem možnem času. Vsa naročila, sprejeta vsak delovni dan so tako odpremljena najkasneje v 2 delovnih dneh. Za varno dostavo tvojega paketa pa skrbi posebna paketna služba Pošte Slovenije.

 

Visoka kvaliteta

Velika skrbnost je tista, s pomočjo katere sva izbirali le najboljše evropske dobavitelje in nakit. Prav zaradi tega lahko z zagotovostjo trdiva, da so vsi naši izdelki oblikovani in izdelani v Evropski Uniji iz najbolj kakovostnih materialov ter hkrati jamčiva njegovo kvaliteto.