Petra in Tina iz Zlatarnice

Ko sestri tako ljubita bleščeče stvari, da združita svoje moči...


Sva sestri Petra in Tina in kljub temu, da so naju študijske poti zanesle v druge vode, je bila ljubezen po ustvarjanju in modi tako močna, da sva se odločili, da bova združili moči in ustanovili lastno podjetje. Leta 2009 so najine sanje dobile obliko.

V tem letu sva odprli prodajalno nakita v centru Domžal, ki je na slovenski trg pripeljala svežino z veliko ponudbo kvalitetnega bleščečega nakita. Z veliko skrbnostjo sva na evropskih sejmih izbrali naše dobavitelje in izboljšali ponudbo, tako da sedaj lahko zadovoljiva kupce z najbolj prefinjenim okusom. Najina Zlataranica je počasi zgradila ime, ki stranke asociira na najboljšo kvaliteto, veliko izbiro in prijaznim osebjem. 

Z željo približati se našim strankam po vsej Sloveniji, sva odprli facebook profil in spletno trgovino ter tako omogočili nakup iz vsakega slovenskega doma. Ustanovili sva veleprodajni oddelek, z namenom da našo ponudbo nakita ponudiva podjetjem kot darilni program za njihove zaposlene, oziroma poslovne partnerje, ali kot drobna darila njihovim zvestim strankam.

Zlatarnica nosi slogan "Kjer sanje dobijo obliko". Želiva, da bo Zlatarnica uresničila veliko vaših sanj in upava, da bodo tudi najine sanje v obliki prihodnjih vizij dobile obliko.  

                                             

Vabiva te v svet bleščečega nakita!

Zakaj izbrati nas

 

Velika izbira

Si vedel/a, da se v najini mali Zlatarnici skriva pravo kraljestvo za vse ljubiteljice nakita, ki lahko tako izbirajo kar med 1.000 bleščečimi izdelki različnega cenovnega razreda. Zato sva prepričani, da se v tako široki ponudbi izdelkov in nakita, zagotovo skriva nekaj tudi na svoj okus. 

 

Zanesljiva dostava

Ker veva, kako zelo si želiš našega paketka, se trudiva, da je tvoj paket pri tebi v najkrajšem možnem času. Vsa naročila, sprejeta vsak delovni dan so tako odpremljena najkasneje v 2 delovnih dneh. Za varno dostavo tvojega paketa pa skrbi posebna paketna služba Pošte Slovenije.

 

Visoka kvaliteta

Velika skrbnost je tista, s pomočjo katere sva izbirali le najboljše evropske dobavitelje in nakit. Prav zaradi tega lahko z zagotovostjo trdiva, da so vsi naši izdelki oblikovani in izdelani v Evropski Uniji iz najbolj kakovostnih materialov ter hkrati jamčiva njegovo kvaliteto.

Kdo vleče vse niti

Petra Susnik

Petra Sušnik

Jaz sem Petra, kreativna dušica, ki ljubi vse lepo in bleščeče. Vedno sem polna idej in te pridejo zelo prav pri novi projektih ter pri izdelavi marketinškega materiala. Rada lepšam ženske duše, ne samo z nakitom, ampak tudi z ličenjem.

Tina Sušnik Colarič

Tina Sušnik Colarič

Jaz sem Tina, ki ljubi blišč, glamur in lepoto v vseh oblikah. Z velikim veseljem izbiram kose nakita, jih s skrbnostjo razstavim v showroomu ter skrbim, da vas informiram o naših ponudbi na naši spletni trgovini in družbenih omrežjih.

Zlatarski mojster ANDREJ

Zlatarski mojster ANDREJ

Za izdelavo unikatnega nakita po vaših željah poskrbi naš zlatarski mojster Andrej, ki z večletnimi izkušnjami in spretnimi rokami izdela vaš sanjski izdelek iz plemenitih kovin in dragih ter poldragih kamnov.

Zlatarska mojstrica TINA

Zlatarska mojstrica TINA

Zlatarska mojstrica Tina, je vsestranska umetnica, ki poskrbi za izdelavo še tako zahtevnega in drugačenega nakit. Zlatarsko orodje v njenih rokah ustvari ime po vaših željah. Vse naše verižice so tako ročno izdelane v Sloveniji.