Zlatarnica, kjer sanje dobijo obliko

Preskoči glavno vsebino »

POKLIČI nas med 10h in 16h na 040 80 10 50

v SOBOTO 5.10.2019 imamo izjemoma ZAPRTO

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Nagradna igra

PRAVILA FACEBOOK NAGRADNE IGRE

»Iščemo popoln par!«

 ♡

1.       člen: Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre »Iščemo popoln par« je Zlatarnica d.o.o., Ljubljanska 90, 1230 Domžale. Nagradna igra poteka na Facebook strani Zlatarnice.

 

Nagradna igra ni v nobeni povezavi z družbenim omrežjem Facebook (v nadaljevanju Facebook) in ni v nobenem primeru sponzorirana, podprta ali organizirana s strani omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih dalje na razpolago udeleženec, ni Facebook, ampak podjetje Zlatarnica d.o.o. kot upravljavec Zlatarnica Facebook strani. Za vsebino nagradne igre je izključno odgovoren organizator in ne Facebook. Facebook ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi z nagradno igro.

 

2.       člen: Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od 27.5. do 30.6.2019

 

3.       člen: Objava nagradne igre

Nagradna igra bo objavljena na Facebook strani podjetja Zlatarnica in na www.zlatarnica.si z dne 27.5.2019

 

4.       člen: Pogoji sodelovanja v nagradni igri

Udeleženec nagradne igre je vsak polnoleten državljan Republike Slovenije, ki bo v času trajanja nagradne igre všečkal objavo, jo javno delil na svojem FB profilu in/ali komentiral objavo ter bo z svojim partnerjem ustrezal velikosti poročnih prstanov in sicer; ženska velikost 51 in moška velikost 63.

Nakup ni pogoj za sodelovanje.

 

5.       člen: Nagrada 

1 x par poročnih prstanov iz jekla z rdečo pozlato. Ženski prstan, v velikost 51 in moški prstan, v velikost 63.

Nagrada se osebno prevzame v času 1 meseca in sicer od 15.7. – 31.8.2019 v poslovalnici na Ljubljanski 90, 1230 Domžale.

 

6.       člen: Potek žrebanja

Žrebanje se bo izvedlo v poslovnih prostorih podjetja Zlatarnica d.o.o., Ljubljanska 90, 1230 Domžale, in sicer 1.7.2019 ob 13 uri. Izmed vseh sodelujočih, ki bosta s svojim partnerjem ustrezala velikosti prstanov, bomo izžrebali 1 par.

Komisija za nadzor nagradnega žrebanja sestavljajo:

-          Petra Sušnik

-          Tina Sušnik Colarič

-          Evgen Pevec

Pri izvedbi žrebanja bodo prisotni vsaj trije člani. Njihova prisotnost bo zabeležena v zapisniku izvedbe. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Nagrada ni zamenljiva in ni izplačljiva v gotovini.


7.       člen: Objava nagrajenca

Ime izžrebanega nagrajenca bo objavljena v sklopu Facebook objave nagradne igre dne 1.7.2019 ob 20.00 uri.

 

8.       člen: Obveznost nagrajencev in prevzem nagrade

Nagrajenec mora najkasneje do 15.7.2019 do 8.00 ure sporočiti svoje podatke (ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-mail naslov in davčno številko) na mail [email protected]

Ker tržna vrednost nagrade presega 42 eur, mora nagrajenec, kot zavezanec za dohodnino (2.odst. 35.člen ZdavP-2), pred prevzemom nagrade izpolniti obrazec za prevzem nagrade z osebnimi podatki za namen akontacije dohodnine.

Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne želi predložiti, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitev nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil. Nagrada, namenjena tem udeležencem nagradne igre, bo ostala nepodeljena in jo organizator uporabi za katerikoli drug namen.

Organizator bo za izžrebanega nagrajenca odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljanimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajenca.

Dopis in obrazec za prevzem nagrade bodo nagrajenci prejeli po e-pošti. S strani organizatorja bo odposlano 16.7.2019.

V kolikor se nagrajenec za prevzem nagradne igre ne bo javil do določenega roka in v kolikor mu velikosti prstancov ne ustrezajo, se bo žreb ponovil.

 

9.       člen: Zasebnost in varstvo podatkov

Organizator nagradne igre Zlatarnica d.o.o. se zavezuje, da bo posredovane podatke varovala skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih obdeloval izključno za namen akontacije dohodnine. Nagrajenec z izpolnitvijo Obrazca za prevzem nagrade da organizatorju osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo za namen akontacije dohodnine.

 

10.   člen: Ostale odločbe

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Zlatarnica d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. V primeru, da je v nagradni igri izžrebana oseba, ki je mlajša od 18 let, se takšni izžrebani osebi nagrada ne podeli ter se žrebanje ponovi. V kolikor osebi, ki je bila izžrebana in njenemu partnerju velikosti ne ustrezajo, se nagrade ne podeli, ampak se žrebanje ponovi.

 

11.   člen:  Pravila

Pravila so obvezujoča za organizatorja.

Za tolmačenje posameznega člena tega pravilnika je pristojna izključno komisija, navedena v 6. Členu Pravilnika nagradne igre »Iščemo popoln par«, ki za posamezna mnenja in druga pravna opravila lahko imenuje in pooblasti odvetnika.

 

12.   člen: Reševanje sporov

V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradnim žrebanjem, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

13.   člen: Veljavnost pravila

Pravila začnejo veljati z 27.5.2019

 

V Domžalah,  27.5.2019

Zlatarnica d.o.o.

 

 

Poročni prstani oziroma vsa naša poročna ponudba vam je na voljo >> tukaj  <<